14 oktober 2007

endnu en 7'er...

Jeg er også blevet tagget et par gange og nu skal det vist til at være - skidt med reglerne, for jeg sender den ikke videre :o)

1) Det er ALTID den venstre kontaktlinse der først rammer et øje.

2) Jeg bliver så uendelig glad når nogen overrasker mig; som denne lækre dajm-is fra min mors hånd. Der var lidt tilovers efter et gæstebud og så ville hun glæde os.

3) Jeg køber tit DVD'er på udsalg og optager film - men jeg får dem næsten aldrig set.
Jeg gemmer dem til engang.....

4) Kan frydes hvergang jeg åbner "kosteskabsdøren" - at nogen kan udtænke sådanne smarte sager til at holde orden og så holde prisen i bund ...

5) Jeg prøver at være mod andre som jeg gerne selv vil behandles...

6) Det sker lidt for ofte, at jeg ikke får tænkt mig om INDEN jeg siger noget.

7) Jeg har 3 uddannelser og bruger ingen af dem idag, men har lært meget om mig selv i de 3 forløb :o)

Dagens indlæg skal lige afsluttes med et billede af de lamper min far har hængt op for mig - det syn kan også fryde mit lille hjerte

13 oktober 2007

Luksusproblemer....

her i den lokale lille strikkekreds har vi haft diskussioner om hvad luksusproblemer er.
Det startede med et jobtilbud til én af ægtefællerne og demed en fraflytning fra strikkebanden... Ikke en nem beslutning, men hun blev ved med at sige det er et luksusproblem ! Men NEJ, kæreste ven, skal du se luksusproblemer så er de lige her ved mig:
- Hva' pokker skal jeg gøre ved dette træ, som var ved at dø på Katrines værelse og bare blev sat ud i udestuen i foråret indtil min far kom forbi med traileren.... Den stortrives derude, men det er ikke frostfrit. Så hvor pokker skal jeg gøre af det indtil foråret kommer igen ????
- Hvor skal jeg da starte med al den nye inspiration der kom ind af døren i denne uge???


- Hva' med denne skuffe's indhold ??
Det er da et luksusproblem i den tunge ende: at ha' en stor skuffe fyldt med guffe-garn og ikke ku' tage en beslutning om HVAD det skal omdannes til :o)
Beslutninger om familiens ve og vel hører bestemt ikke til luksusproblemer (i mit univers), selv om det er et trin op ad karrierestigen :o) Men det er jo dejligt at I har nogle valgmuligheder - måske det er der luksus-begrebet kommer ind for dig ?
Flere luksusproblemer: Hvad skal jeg tage med til Strik-in i Garngalleriet i dag ?
Rigtig god weekend til I alle andre med luksusproblemer og problemer :o)

12 oktober 2007

Noget for noget...

lader til at være Lena's motto.... jeg strikker på den sorte hygge-varme-ting, oprindelig var aftalen at det var garn fra lageret, men der var ikke nok ! Så blev Lucca Superwash indkøbt og det medførte en opringning fra Holland:
" Har du købt garn ?"
" Ja"
"Hvorfor har du ikke sagt noget ?"
"Øhh - måske fordi jeg så ville få denne opringning ?!?!"
"Hvormeget har du købt for ? Jeg vil betale"
"Jamen jeg vil gerne gi'(jeg bliver afbrudt)"
"Du skal IKKE gi' noget som helst, du har færre penge end jeg har, jeg vil selv betale!"
"Jamen jeg vil virkelig gerne ha' lov til at gi' dig den"
"Ikke på vilkår - du skal ikke ha' udgifter på noget jeg har bedt dig om at strikke. Hvormeget har garnet kostet ?"
Jeg "tabte" og vi endte på en byttehandel.
Nu kan Katrine komme i bad med den bodyshampo hun forelskede sig i på ferien og endda få frisk luft under armene..... Hvor mange gange kan du komme i bad med alt dette, Katrine ??
Den sorte sag var det eneste jeg strikkede på til festivallen og det hjalp godt. Nu mangler jeg bare et halvt forstykke: dvs. 25 cm mere inden jeg kan begynde på ærmerne. Den bliver garanteret lækker at putte sig i vinterkulden...
Jeg har fået endnu en barselsgave færdig, denne gang til en af vores egne naboer. Endnu en Bette har set dagens lys i blogverdenen, denne er strikket i Strong-Art fra Gepard og et virkeligt lækkert garn med dejligt lange farveforløb.


07 oktober 2007

Den "hemmelige" gæst....

i Næstved var mig. Det var herligt at se de overraskede ansigter og skønt at hilse på nye og gamle venner. Onsdag formiddag ku' jeg ikke længere holde det ud: at jeg ikke skulle med på Webstrik's festival ! Heldigvis var der en ekstra soveplads hos Pia og Lise og jeg måtte køre med Anette frem og tilbage. Ku' det blive bedre ???
Det har været en skøn weekend og det var LIGE hvad jeg trængte til: grin, samvær, veldækkede borde, mere grin, skønt vejr til os rygere, fornemmelsen af et lokale fyldt med 75+ strikkende kvinder - det kan kun anbefales ! Fik jeg taget billeder ?? Det blev kun til disse 2 mørke billeder.... men stemningen kan måske fornemmes.

Endnu en gang præsterede jeg at købe forbavsende lidt strikkerelateret ind - se bare her
Og så snakker vi ikke om det Sensefad som byttet ligger i eller disse 2 glas, som jeg heller ikke ku' modstå.
Min chauffør havde lige et ærinde v. Holmegaard - hmmm, hun slap vist noget billigere end mig :o)
Nu er jeg bestemt klar til en ny uge - endnu en gang med god inspiration og fyldte batterier.

04 oktober 2007

Fik hun noget...

med hjem fra Fanø ???
Jeps, men faktisk vældigt beskedent - jeg er selv lidt rystet over at det ikke blev til mere :o)
Først sprang der et kit fra Kastaniestrik.dk i posen, blækspruttetørklædet måtte med hjem til Silkeborg og i den skønneste røde farve. De garner er altså HELT utrolige og hendes ideer er skønne ! Det eneste minus er at hjemmesiden ikke er igang. Jeg har en bog på vej over atlanten og på Fanø fandt jeg ud af, at hun også sælger disse bøger :o( Det havde jo været lidt nemmere end det andet.
Der smuttede også et lille filtekit med - men det er til min mors pakkekalender, så den får I ikke at se (hvis nu nogen sku' hjælpe hende med at kigge her).
Næste der smuttede i posen er fra Nanna's "lille"
butik:
En lækker Jo Sharp-bog og farvekort.... mmmm, der er nogle spændende garner og bogen vinder mere og mere v. gennemgang. Den er blevet gennemsavlet af et par kvinder her i formiddag... (at de vil være det bekendt ! :o))

V. Uldsnedkeren fandt vi lidt mink, der passede med bæver-garnet jeg købte hos Tante Grøn... og der er allerede startet på en lille halsklud i mønsteret fra Svigerinden.

Fik jeg lært noget.... Ja, det gjorde jeg også. Her er et lille udvalg af udbyttet og det giver da basis til flere projekter.
Vil jeg afsted til Fanø igen ?? JA tak, gerne i 2008 !
Er jeg misundelig på visse festival-groupies, der også snupper webstrikkernes ? JA.
Hvad er ellers på pindene - Tjahh - starten på en elefanttrøje i str. 2 år



01 oktober 2007

Fladmast...


er vist det bedste ord til at beskrive tilstanden herhjemme i disse dage.

Har gennem længere tid døjet med MEGET ømme muskler og led, men siden den fantastiske tur til Fanø er kroppen gået helt amok ! Så jeg er ligger underdrejet og får ikke lavet en brøkdel af det jeg gerne ville, men det kender I jo til derude i bloglandet :o)
Jeg kan kun tilslutte mig det glade kor af deltagere på Fanø; det var en fænomenal oplevelse og det har virkelig summet i mit hoved siden vi kom hjem; både med oplevelser, ideer og lækkert garn der vist skal hjem til mig og bo :o) Her er udsigten fra vores stuevinduet hvor det vrimlede med kaniner i alle størrelser. Et par stemningsbilleder fra lørdagens late-afternoon-drinks

Det var virkelig én af de weekender jeg kan leve højt på længe.... jeg er også klar til næste gang.

I skal da også lige se det hus, som Ida og hendes søster sku' bo i.... det mindste i Sønderho ??