30 juni 2007

Godt initiativ...

Maiken, som er en kær strikkeveninde, er god til at tage initiativer som giver ny inspiration og et frisk afbræk i hverdagen... og denne gang gik turen til Viborg hvor Textilseminariet har en udstilling på Viborg Stiftsmuseum. Vi blev mødt med en alternativ rød løber (beklager billedkvaliteten... men det tisregnede på dette tidspunkt)og en frontkvinde af den kække slags.
Selve udstillingen var bestemt en tur værd. Vi gramsede og spurgte ind til teknikkerne og gramsede igen - herligt at få lov til at røre ved produkterne, som jo indbyder til dette.
Bagefter blev der tid til et cafe-besøg og et par garnbutikker. Vi kom hjem UDEN fibervarer - måske fordi vi for 2 uger siden besøgte
dette sted ??
Tasken er blevet vasket én gang.... men skal lige ha' endnu en tur i maskinen før den opfylder alle ønsker. Bryllupssjalet skrider godt fremad - det går noget hurtigere nu hvor yderborten er strikket, men jeg synes nu bedst om dem der starter fra nakken :o) Billede følger i næste indslag. Jeg er "kommet til" at melde mig til MS3, men har ikke fået startet op på 1. clue, tror jeg venter lidt.
Ellers sker der ikke meget - det er hårdt med feriesæsonen igang i butikken, så det er en træt Dyrholm der putter sig i sengen om aftenen.
Men iaften skal jeg ikke forstyrres:
Der bliver mulighed for en guidet tur ned af Memory Lane på DR2 med temaaften om
firsernes musik i "Hit med 80'erne" er sikker på at jeg får nåh-ja oplevelser og et par grin, men nydes skal det !
Glemte helt at vise dette billede fra cykelhandlerens vindue

25 juni 2007

Tilbage på pinden...

Nøjh, hvor smutter 5 dage hurtigt :o)
Men de var lige hvad vi trængte til: lidt sightseeing, stille hyggesnak, masser af grin, øl på café, sejlture i den skønne natur lige ved hånden, samvær med kusinerne, håndarbejde, god mad og ikke mindst det at være fri for forpligtelser !!!
Vi nød det alle rigtig meget og jeg truer gevaldigt med at flytte derop - jeg er vild med husene, bjergene og havet.....
Men Katrine (og min onkel) blev lidt bleg i ansigtet da jeg begyndte at snakke om det, så det må vel blive til en lille ønsketanke... Så'n en af dem der kan lune på lange dage.
Moster og jeg fik øvestrikket på boblerne til Ping Pong, hun turde ikke gå i gang med den pga dem. De 2 "gamle" damer fik filtet tørklæder til mosters børnebørn i pink og røde nuancer, til stor glæde for småpigerne (7 og 6 år).
Jeg fik strikket en del pinde på bryllupssjalet... meen, der er vist et eller andet helt galt; så når jeg slutter her skal der kigges grundigt på det strikkede.
Til gengæld blev min kaffetaske á la Dyrholm færdig og venter på en tur i vaskemaskinen.

19 juni 2007

En lille for-ferie....

må der til, hvis jeg skal klare de kommende 4 uger med afløsere på arbejdet....
Så imorgen tidlig damper vi af sammen med mine forældre til det norske.
Måske denne udsigt kan nydes med en kold øl eller kop kaffe; istedet for det kølige vejr da vi var der sidst i oktober.
Der kommer 3 igangværende strikke-projekter med og så "kom jeg til" at købe Serafia v. Bente Geil og den kommer nok også med..... hvis nu der bliver basis for mange timer med pindene.
Kiletoppen er ved at nærme sig en afslutning, "Mette's kaffetaske" er med som bilstrikketøj og så er der også slået op til bryllupssjalet; måske jeg bliver færdig med noget af det i løbet af de næste 5 dage ?!?!
De sidste par uger er gået med hyggelig samvær med pinde, garn og garnkøb + en gadefest, som startede i øsende regnvejr men sluttede som en rigtig dejlig sommeraften.
En forsmag på sommerglæderne, der luner krop og sjæl, og med udsigten til at fejre Skt. Hans på vandet udfor Arendal så kan det da kun blive en rigtig, rigtig god start på sommeren.

16 juni 2007

Jeg bliver helt bange....

for mig selv:
Når min 1. tanke da jeg læser fredagens forside på lokalavisen er:
"Så lad ham da dø", denne 24-årig mand, der kørte gennem byens mest trafikerede kryds med 100 km i timen på baghjulet af hans motorcykel og påkørte en bil med 2 unge piger. Nu er der brugt 10.000-vis af kroner på så'n en idiot (undskyld til hans mor; han er sikkert en sød dreng som husker din fødselsdag) Når vores gamle kun kan få tildelt 7 min. til et ugentlig bad, 1000-vis af børn og unge det venter på hjælp fra børnepsyk. og alle de andre der har hårdt brug for hjælp til en situation de ikke har anbragt sig i af egen fri vilje; hvor det ikke kan lade sig gøre pga manglende ressourcer.
Hmmm - jeg forstår efterhånden Dansk Folkeparti succes - vi skaber den selv med vores politikervalg.

03 juni 2007

Øøhhh - hvad er det liige der sker i dette hjem ??

Vi er de lykkelige ejer af 2 "gamle" katte, som ellers nok har været flittige til at passe på matriklen... men se lige her:
Ham her til venstre får frit lov til at gå rundt i huset; ja endda at spise af maden

Han er godt nok døv og har et underligt kropssprog.... meeen ?!?!
Idag er ham her så flyttet ind i udestuen - fuldstændig ligeglad med at vi pusler rundt, at han bliver smidt ud, bliver sprøjtet med vand eller at 2 andre katte bor her.... hmm, vi er vist blevet adopteret. Må heller få ham fremlyst, han har desværre ingen øretatovering, men til gengæld de skønneste lange ben og vældig snakkende.
Han er såmænd bare prikken over I'et på en uge hvor alting ikke har vist hjernevindinger af fuld styrke.
Se f.eks denne reol jeg hentede i Horsens til Katrine ....
Nåå - står der roofboks... hmmm, hvornår opdagede hun det ?? Da vi var sikkert hjemme i Silkeborg igen :o) Tsk tsk, men dette billede kan måske illustrere hvorfor jeg tabte mit hoved da jeg fik kassen.

Den ku' jo næsten ikke være i bilen og det fik mig til at glemme alt fornuftighed som forbruger. Så afsted igen lørdag formiddag og nu står der en hvid reol i stuen og venter på at moren har overskud til at koble alt elektronik fra og til igen :o)
Vil I ha' mere ??? Jamen der er såmænd også et møde med 2 sagsbehandlere her hos os (de har nemlig flyttet afdelingen 20 km væk fra Silkeborg) 1 time tog det at beslutte NØJAGTIG det sammen som sidst: at Katrine efter sommerferien skal starte med 2 fag på VUC. Hmmm hvorfor sku' det i 2. behandling ??
De andre ting vi havde oppe at vende for 3 uger siden havde hun desværre ikke fået taget hul på. Og hovsa, den anden rapport vedr. Katrines tilstand havde hun ikke fået læst, da det står på engelsk. At jeg så havde spurgt om det ikke var en god ide at de fik den danske version (mod at de betaler psykologen for at "oversætte den") og fik en hånlatter fra hende, på trods af at den netop beskriver Katrines vanskeligheder punkt for punkt ... hmmm; jeg kan efterhånden kun ryste på hovedet og sige "ih, hvor er det kommunalt" og så glæde mig over at det ikke er dødeligt eller farligt at ha' Aspergers Syndrom !
Lyst til mere ??!?!
Nej ikke flere af hverdagens finurlige oplevelser, som efterhånden kan tage toppen af smilet !!
Der skal fokus på noget godt:
Jeg arbejder stille og roligt på mit nye projekt fra Isager og er nået meget længere end på
foto'et; endnu et nemt og dejligt tv-strik.
Så har der været samvær med en masse dejlige kvinder; både af den strikkende og ikke-strikkende slags. Og så venter der en spændende lørdag på Silkeborg Museum, som huser vores udgave af WWKIP og er arrangeret af "Seriøst strik for sjov-gruppen".
Så skal jeg ikke runde dette indlæg af med lyst til næste uges glædelige oplevelser ???
Rigtig god uge til jer alle.